Microvezel interieur doek

 6,95

Een hoogwaardige microvezel interieurdoek biedt een zachte en effectieve manier om het interieur schoon te maken.

Op voorraad

Wat is een microvezel interieur doek?

Een microvezel interieurdoek is een doek die ideaal is voor het reinigen en onderhouden van het interieur van je auto. Gemaakt van ultrafijne microvezels, biedt deze doek een zachte en effectieve oplossing om stof, vuil, en vlekken te verwijderen zonder de oppervlakken te beschadigen. Het is ontworpen om veilig te zijn voor gebruik op dashboard, bekleding, kunststof, leer, en andere interieuronderdelen.

Belangrijke kenmerken van de microvezel interieur doek

Zachte Reiniging: Ultrafijne microvezels voorkomen krassen en beschadigingen aan het interieur van je auto.

Absorberend: Neemt stof, vuil, en vloeistoffen effectief op voor een schoon oppervlak.

Pluisvrij: Laat geen pluisjes achter, wat belangrijk is voor een nette afwerking van het interieur.

Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende materialen zoals leer, kunststof, glas, en meer, zonder deze te beschadigen.

Herbruikbaar: Kan herhaaldelijk worden gebruikt na het wassen in de wasmachine, wat zorgt voor langdurig gebruik.

Ook interessant bij een interieur doek

gebruiksaanwijzing microvezel interieur doek

Toepassing van Reinigingsmiddel: Spray interieurreiniger op het oppervlak dat je wilt reinigen, zoals het dashboard of de bekleding.

Gebruik van de Microvezel Doek: Vouw de microvezel doek op tot een handzaam formaat en veeg zachtjes over het oppervlak. Gebruik cirkelvormige bewegingen voor hardnekkiger vuil.

Detailing van Details: Gebruik een andere kant van de doek of een nieuwe doek voor fijne details en moeilijk bereikbare plekken.

Herhaal Indien Nodig: Voor grondige reiniging, herhaal de bovenstaande stappen en gebruik indien nodig meer reinigingsmiddel.

Nabehandeling: Controleer het oppervlak op eventuele resterende vuildeeltjes en wrijf indien nodig na met een schone kant van de microvezel doek.

FAQ microvezel interieur doek

Hoe groot is de microvezel interieur doek?

De doek is 40x40cm groot.

 

Hoe was ik de microvezel interieur doek?

Was de doek apart van andere textiel, gebruik geen wasverzachter, bleekmiddel of andere agressieve wasmiddelen. Zet de wasmachine niet warmer dan 30 graden en indien mogelijk een lage centrifugeersnelheid. Hang de doek op en laat deze aan de lucht drogen.