Microvezel cleaning doek

 7,95

De Auto Microvezel Schoonmaak Doek is een onmisbaar voor elke autoliefhebber. Of u nu uw auto een grondige wasbeurt geeft, snel stof afneemt, of de binnenkant schoonmaakt, deze doek zorgt ervoor dat uw voertuig er altijd op zijn best uitziet. Dankzij de zachte microvezels kunt u zelfs de meest delicate oppervlakken zonder zorgen reinigen.

Op voorraad

Wat is een microvezel cleaning doek?

Een microvezel cleaning doek is een veelzijdig doek dat ontworpen voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken van je auto. Gemaakt van fijne microvezels, biedt deze doek een zachte en effectieve manier om vuil, stof en vingerafdrukken te verwijderen zonder krassen achter te laten. Door de kleine vezels kan deze doek ook kleine deeltjes opvangen en vasthouden, waardoor reiniging efficiënter wordt.

Belangrijke kenmerken van de microvezel cleaning doek

Zachte Reiniging: Ultrafijne microvezels voorkomen krassen en beschadigingen aan de autolak.

Absorberend: Neemt vuil, stof en vloeistoffen snel op voor een schone afwerking.

Duurzaam: Kan herhaaldelijk worden gewassen en opnieuw worden gebruikt zonder zijn absorberend vermogen te verliezen.

Veelzijdigheid: Geschikt voor het reinigen van interieur en exterieur van de auto, inclusief dashboard, bekleding, glas en meer.

Ook interessant bij de microvezel cleaning doek

Gebruiksaanwijzing microvezel cleaning doek

Toepassing van Reinigingsmiddel: Spray een reinigingsmiddel op het oppervlak dat je wilt reinigen, zoals het dashboard of ramen.

Gebruik van de Microvezel Doek: Vouw de microvezel doek op en wrijf zachtjes over het oppervlak in cirkelvormige bewegingen.

Herhaal Indien Nodig: Indien nodig, herhaal de bovenstaande stappen voor grondige reiniging van hardnekkige vlekken.

Nabehandeling: Controleer het oppervlak op eventuele resterende vuildeeltjes indien nodig na met een schone kant van de microvezel doek.

FAQ microvezel cleaning doek

Hoe groot is de microvezel cleaning doek?

De doek is 50x50cm groot.

Hoe was ik de microvezel cleaning doek?

Was de doek apart van andere textiel, gebruik geen wasverzachter, bleekmiddel of andere agressieve wasmiddelen. Zet de wasmachine niet warmer dan 30 graden en indien mogelijk een lage centrifugeersnelheid. Hang de doek op en laat deze aan de lucht drogen.

Voor welke oppervlaktes kan ik de microvezel cleaning doek gebruiken?

De doek kan je voor de meeste oppervlaktes gebruik zoals, lak, wrap, velgen, interieur delen en nog veel meer.