Prewash

 17,95

500ML
Prewash helpt bij het verwijderen van insecten van carrosseriedelen en ruiten. Prewash is speciaal ontwikkeld om hardnekkig vuil en insectenresten los te weken, waardoor de wasbeurt efficiënter en effectiever verloopt. Door Pre Wash te gebruiken, voorkom je dat vuil zich vasthecht aan de lak en zorg je ervoor dat de autolak in optimale conditie blijft. Bovendien is Pre Wash eenvoudig aan te brengen en kan het gebruikt worden in combinatie met verschillende soorten autoshampoos en reinigingsproducten. Kortom, Pre Wash biedt een onmisbare eerste stap in het reinigingsproces, wat resulteert in een stralend schone en goed onderhouden auto.

Op voorraad

Wat is Prewash?

Bent u het zat om urenlang te schrobben om insectenresten van uw voorruit, bumper en motorkap te verwijderen? Prewash is een krachtige reinigingsmiddel is speciaal ontwikkeld om hardnekkige insectenresten moeiteloos te verwijderen zonder de lak of het glas van uw auto te beschadigen.

Belangrijke kenmerken van de prewash

Grondige Voorreiniging: Pre-Wash verwijdert effectief hardnekkig vuil en verontreinigingen die anders moeilijk te verwijderen zijn met gewone autoshampoo.

Bescherming van de Lak: Door het losweken en verwijderen van vuil vóór het wassen, vermindert prewash de kans op krassen en wervelsporen tijdens het wassen.

Eenvoudiger Wassen: Het gebruik van prewash maakt het wasproces eenvoudiger en efficiënter, omdat de meeste verontreinigingen al zijn verwijderd.

Verbeterde Reinigingsresultaten: Prewash zorgt voor een schonere auto en een betere afwerking na het wassen met shampoo.

Geschikt voor Regelmatig Gebruik: De formule is mild genoeg voor regelmatig gebruik zonder de lak van je auto te beschadigen.

Ook interessant bij prewash

Gebruiksaanwijzing Prewash

Schud de fles voor gebruik.  Gebruik dit product NIET in direct zonlicht.

Afspuiten: Spoel je auto af met schoon water om los vuil en stof te verwijderen.

Aanbrengen van de Prewash: Vernevel de Prewash gelijkmatig over het hele oppervlak van je auto, met extra aandacht voor sterk vervuilde gebieden zoals de wielkasten, bumpers en onderkant van de deuren.

Laten Inwerken: Laat de prewash enkele minuten inwerken om het vuil los te weken. Vermijd direct zonlicht en zorg ervoor dat het product niet opdroogt op de lak.

Afspoelen: Spoel de auto grondig af met schoon water om alle resten van de prewash en het losgeweekte vuil te verwijderen.

Wassen met Shampoo: Volg de prewash op met een reguliere wasbeurt met auto shampoo voor een grondige reiniging en een glanzende afwerking.

FAQ Prewash

Is prewash veilig voor mijn autolak?

Ja, de prewash is veilig voor alle soorten autolak.

Kan ik prewash gebruiken op mijn motor of fiets?

Absoluut! de prewash is geschikt voor alle voertuigen, inclusief motoren, fietsen en campers.

Hoe vaak moet ik de prewash gebruiken?

Gebruik de prewash bij elke wasbeurt of na een lange rit wanneer u merkt dat insectenresten beginnen op te bouwen.