Auto Shampoo

 12,95

500ML

Een hoog geconcentreerde autoshampoo, perfect voor het handwassen van de auto. Ook geschikt voor autoā€™s die behandeld zijn met wrap, PPF en coating. Deze hoogwaardige shampoo is speciaal ontwikkeld om hardnekkig vuil, stof en insectenresten effectief te verwijderen zonder de beschermende lagen van de auto aan te tasten.

Op voorraad

Wat is auto shampoo?

Auto Shampoo is een essentieel onderdeel van autoverzorging en onderhoud. Het is speciaal ontwikkeld om vuil, stof, olie en andere verontreinigingen van de lak van je auto te verwijderen zonder de beschermende wax- of sealantlaag te beschadigen. Auto Shampoo zorgt voor een grondige reiniging van je voertuig en helpt om de lak in optimale conditie te houden.

Belangrijke kenmerken van de auto shampoo

Grondige Reiniging: Auto Shampoo verwijdert effectief vuil, stof, vogelpoep, insectenresten en andere verontreinigingen van de lak van je auto.

Bescherming van de Lak: De shampoo is zacht voor de lak en helpt om de beschermende wax- of sealantlaag te behouden.

Diepe Glans: Auto Shampoo laat een schone, glanzende afwerking achter die de kleur en uitstraling van je auto verbetert.

Veilig voor Regelmatig Gebruik: De milde formule is veilig voor regelmatig gebruik en helpt de lak van je auto in topconditie te houden.

Gemakkelijk te Gebruiken: Auto Shampoo is eenvoudig aan te brengen en af te spoelen, wat tijd en moeite bespaart tijdens het wassen van je auto.

Ook interessant bij auto shampoo

Gebruiksaanwijzing auto shampoo

Gebruik dit product NIET in direct zonlicht.

Afspuiten: Spoel je auto eerst af met schoon water om los vuil en stof te verwijderen.

Aanmaken van de Shampoo: Vul een emmer met water en meng de auto shampoo om een sopje te creƫren.

Aanbrengen van de Shampoo: Gebruik een wol washandschoen of microvezel washandschoen om de shampoo gelijkmatig over het oppervlak van je auto aan te brengen. Werk van boven naar beneden om ervoor te zorgen dat vuil en verontreinigingen worden weggespoeld.

Spoelen: Spoel de auto grondig af met schoon water om alle resten van de shampoo te verwijderen.

Drogen: Droog de auto met een schone droogdoek om watervlekken te voorkomen en de glans te maximaliseren.

FAQ Auto shampoo

Is de Auto Shampoo veilig voor alle autolakken?

Ja, de formule is veilig voor alle soorten lakken, inclusief metallic en matte afwerkingen. Maar ook voor wrapfolies en ceramic coating.

Kan ik de shampoo gebruiken met een hogedrukreiniger?

Ja, de auto shampoo is perfect geschikt voor gebruik met hogedrukreinigers.