Ceramic Wax

 19,95

500ML

Een effectieve en makkelijk te gebruiken spray wax. Geeft de lak een egale hoogglans en beschermt de lak tegen vuil. De spray wax is snel aan te brengen en vereist geen speciale vaardigheden of gereedschap. Dankzij de geavanceerde formule hecht de wax zich direct aan het oppervlak van de lak, waardoor er een duurzame en beschermende laag ontstaat.

Op voorraad

Wat is ceramic wax?

Ceramic Wax is een hybride autowax die de eigenschappen van traditionele wax combineert met de superieure bescherming en duurzaamheid van keramische coatings. Dit product biedt een eenvoudige manier om je auto te beschermen tegen schadelijke elementen terwijl het een diepe glans en gladde afwerking geeft. Ceramic Wax is ideaal voor autoliefhebbers die hun voertuig een langdurige bescherming en een schitterende glans willen geven zonder het ingewikkelde aanbrengproces van een volledige keramische coating.


Belangrijke kenmerken van de ceramic wax

Langdurige beschermingCeramic Wax biedt een duurzame beschermlaag die helpt om de lak van je auto te beschermen tegen vuil, UV-stralen, vogelpoep, insectenresten en andere schadelijke elementen.

Diepe glans: Het zorgt voor een diepe glans die de kleur van je auto verbetert en een spiegelachtige afwerking geeft.

Hydrofobe eigenschappen: De wax maakt het oppervlak van je auto extreem waterafstotend, waardoor water en vuil gemakkelijker van de lak afglijden.

Gemakkelijk aan te brengen: In tegenstelling tot volledige keramische coatings is Ceramic Wax eenvoudig aan te brengen en uit te wrijven, wat tijd en moeite bespaart.

Geschikt voor alle laksoorten: Ceramic Wax is veilig voor gebruik op alle soorten lak, inclusief metallic en parelmoer afwerkingen. Test het product eerst op een onopvallende plek op de auto om eventuele schade te voorkomen.

Ook interessant bij ceramic wax

Gebruiksaanwijzing ceramic wax

Schud de fles voor gebruik. Gebruik dit product NIET in direct zonlicht. Test het product eerst op een onopvallende plek op de auto om eventuele schade te voorkomen.

Voorbereiding van het Oppervlak: Voor het aanbrengen van de wax moet het oppervlak van de auto grondig worden gereinigd en gedroogd. Dit zorgt ervoor dat de wax goed kan hechten en optimaal kan presteren.

Aanbrengen van de Wax: Breng een kleine hoeveelheid Ceramic Wax aan op een applicatiespons of microvezeldoek en verdeel het gelijkmatig over het oppervlak van de auto. Werk in kleine secties om ervoor te zorgen dat de wax niet uitdroogt voordat je deze kunt uitwrijven.

Uitwrijven en Laten Drogen: Gebruik een schone microvezeldoek om de wax uit te wrijven en een gelijkmatige, glanzende laag te creĆ«ren. Laat de wax vervolgens drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking, meestal enkele minuten.

Herhalen voor Optimale Bescherming: Voor de beste resultaten kun je een tweede laag aanbrengen na het drogen van de eerste laag. Dit zorgt voor een extra beschermlaag en een nog diepere glans.

FAQ ceramic wax

Hoe lang blijft de ceramic wax effectief?

De ceramic wax biedt bescherming tot 6 maanden, afhankelijk van rij- en weersomstandigheden. Het word aangeraden om de sealant elke maand / 2 maanden opnieuw aan te brengen voor het beste resultaat.

Kan ik de ceramic wax zelf aanbrengen?

Ja, de ceramic wax is eenvoudig aan te brengen en vereist geen professionele vaardigheden

Is de ceramic wax veilig voor alle autolak?

Ja, het is veilig voor alle autolak. Test het product wel eerst op een onopvallende plek om eventuele schade te voorkomen.