Wrap Sealant

 19,95

500ML

Een effectieve en makkelijk te gebruiken spraywax, speciaal ontwikkeld voor gebruik op wrapfolies, geeft niet alleen een waterafstotende en beschermende laag aan de wrap, maar zorgt er ook voor dat de kleur van de wrapfolie behouden blijven. Door regelmatig gebruik van deze spraywax blijft de wrap langer mooi en beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals vuil en UV-straling.

Wat is wrap sealant?

Wrap Sealant is een speciaal ontworpen product dat wordt gebruikt om voertuigwraps te beschermen en hun levensduur te verlengen. Deze sealant vormt een beschermende laag over de wrap, waardoor het oppervlak beter bestand is tegen schadelijke elementen zoals UV-stralen, vuil, chemicaliën en vocht. Het gebruik van een Wrap Sealant helpt om de wrap in optimale conditie te houden en zorgt voor een langdurige glans.

Belangrijke kenmerken van de wrap sealant

Langdurige Bescherming: Wrap Sealant biedt een duurzame beschermlaag die helpt om de wrap tegen verschillende schadelijke elementen te beschermen.

Hydrofobe Eigenschappen: De sealant maakt het oppervlak van je wrap extreem waterafstotend, waardoor water en vuil gemakkelijker van de wrap afglijden.

Bestand tegen UV-Straling: Beschermt de wrap tegen schadelijke UV-stralen, waardoor verkleuring en degradatie worden voorkomen.

Gemakkelijker Onderhoud: Het schoonmaken van je wrap wordt eenvoudiger, omdat vuil en contaminanten minder goed hechten aan het behandelde oppervlak.

Ook interessant bij wrap sealant

Gebruiksaanwijzing wrap sealant

Schud de fles voor gebruik. Gebruik dit product NIET in direct zonlicht. Test het product eerst op een onopvallende plek op de auto om eventuele schade te voorkomen.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is voordat u begint.

Aanbrengen: Breng een kleine hoeveelheid wrap sealant aan op een applicatiespons of microvezeldoek.

Uitwrijven: Wrijf de sealant in gelijkmatige, overlappende bewegingen over het oppervlak.

Uitharden: Laat het product 1-2 minuten drogen voordat u het uitwrijft met een schone microvezeldoek.

FAQ wrap sealant

Hoe lang blijft de Wrap Sealant effectief?

De sealant biedt bescherming tot 6 maanden, afhankelijk van rij- en weersomstandigheden. Het word aangeraden om de sealant elke maand / 2 maanden opnieuw aan te brengen voor het beste resultaat.

Kan ik de Wrap Sealant zelf aanbrengen?

Ja, de sealant is eenvoudig aan te brengen en vereist geen professionele vaardigheden

Is de sealant veilig voor alle wrapfolie?

Ja, het is veilig voor alle wrapfolies. Test het product wel eerst op een onopvallende plek om eventuele schade te voorkomen.