Aanbieding!

Accessoire pakket

Oorspronkelijke prijs was: € 63,70.Huidige prijs is: € 49,95.

Een fijn pakket als je een variatie aan schoonmaakdoeken nodig hebt. Of een verversing van je ouden doeken.

Inhoud:

1x Wol washandschoen

1x Droogdoek

1x Microvezel cleaning doek

1x Microvezel detailing doek

1x Microvezel interieur doek

1x Glas doek

Wat is een wol washandschoen?

Een was emmer voor auto's is een essentieel hulpmiddel bij het handmatig wassen van je auto. Het biedt een handige en efficiënte manier om water en reinigingsmiddel te mengen, en om vuil en verontreinigingen van je auto te verwijderen zonder de lak te beschadigen. De wasemmer in combinatie met de grit guard helpt om vuildeeltjes op de bodem van de emmer te houden, waardoor het risico op krassen en swirls tijdens het wassen wordt verminderd.

Wat is een droogdoek?

De Grit Guard is het ultieme hulpmiddel om je auto veilig en efficiënt te wassen. Deze vuilzeef zit onderin de was emmer en beschermt de lak van je auto tegen krassen en swirls door vuildeeltjes op de bodem van je emmer te houden. Geen enkel ander product biedt zoveel zekerheid tijdens het wassen van je voertuig.

Wat is een Microvezel cleaning doek?

De Auto Microvezel Schoonmaak Doek is een onmisbaar voor elke autoliefhebber. Of u nu uw auto een grondige wasbeurt geeft, snel stof afneemt, of de binnenkant schoonmaakt, deze doek zorgt ervoor dat uw voertuig er altijd op zijn best uitziet. Dankzij de zachte microvezels kunt u zelfs de meest delicate oppervlakken zonder zorgen reinigen.

Wat is een Microvezel detail doek?

De microvezel detailing doek is ideaal voor het aanbrengen van wax, coating of sealant aan uw auto. Met zijn ultrazachte textuur en superieure absorptievermogen zorgt deze doek voor een streeploze glans zonder krassen achter te laten op de lak of andere gevoelige oppervlakken.


Wat is een Microvezel interieur doek?

Een microvezel interieurdoek is een doek die ideaal is voor het reinigen en onderhouden van het interieur van je auto. Gemaakt van ultrafijne microvezels, biedt deze doek een zachte en effectieve oplossing om stof, vuil, en vlekken te verwijderen zonder de oppervlakken te beschadigen. Het is ontworpen om veilig te zijn voor gebruik op dashboard, bekleding, kunststof, leer, en andere interieuronderdelen.

Wat is een glas doek?

Een microvezel glasdoek voor auto's is een speciaal ontworpen doek die effectief is voor het reinigen van ramen, spiegels en andere glazen oppervlakken van je voertuig. Deze doeken zijn gemaakt van ultrafijne microvezels die vuil, vet en strepen effectief kunnen verwijderen zonder dat er pluisjes achterblijven. Ze zijn ontworpen om streepvrije resultaten te leveren en zijn geschikt voor zowel nat als droog gebruik.