Ceramic Cleaner

 14,95

500ML

Een effectieve cleaner voor het reinigen van ceramic coating. Voor het gemakkelijk verwijderen van vogelpoep, boomhars en vuil, Deze cleaner is essentieel om de levensduur en uitstraling van de coating te behouden.

Bovendien laat de cleaner geen strepen of resten achter, waardoor de auto er weer als nieuw uitziet. Door regelmatig gebruik van deze cleaner onderhoud u de levensduur van de ceramic coating en behoudt de auto het zijn glans en kleur, waardoor uw auto er altijd verzorgd uitziet.

Op voorraad

Wat is Ceramic cleaner?

Ceramic Cleaner is een speciaal ontwikkelde schoonmaakoplossing die ideaal is voor het reinigen en onderhouden van keramische coatings op voertuigen. Deze reiniger verwijdert hardnekkig vuil, vet en vlekken zonder de keramische coatings te beschadigen of krassen achter te laten. Het helpt om de lak van je auto er als nieuw uit te laten zien en te beschermen tegen elementen.


Het gebruik van een Ceramic Cleaner is cruciaal voor de optimale verzorging van je auto. Het verlengt de levensduur van de keramische coatings, behoudt de glans en esthetiek, beschermt tegen schade, maakt het onderhoud gemakkelijker, bespaart kosten op de lange termijn en verhoogt de weerstand tegen milieu-invloeden. Investeer in een hoogwaardige Ceramic Cleaner en ervaar de voordelen voor je auto zelf. Zorg dat je auto er altijd op zijn best uitziet en goed beschermd is tegen de elementen. 


Belangrijke kenmerken van de

Ceramic cleaner

Effectieve Reiniging: Ceramic Cleaner is ontworpen om hardnekkig vuil, vogelpoep, insectenresten en vet moeiteloos te verwijderen, wat zorgt voor een stralend schoon resultaat.

Bescherming van de Coating: Deze reiniger beschermt en behoudt de glans van de keramische coating op je auto, waardoor de lak langer als nieuw blijft.

Veilig in Gebruik: De formule is mild en veilig voor dagelijks gebruik. Test het product eerst op een onopvallende plek op de auto om eventuele schade te voorkomen.

Eenvoudig aan te Brengen: Met een gebruiksvriendelijke applicatie kan iedereen snel en gemakkelijk hun auto onderhouden.

Ook interessant bij ceramic cleaner

Gebruiksaanwijzing ceramic cleaner?

Schud de fles voor gebruik. Test het product eerst op een onopvallende plek op de auto om eventuele schade te voorkomen.


Aanbrengen van de Reiniger: Breng een kleine hoeveelheid Ceramic Cleaner aan op een microvezeldoek of direct op het te reinigen oppervlak.

Reinigen: Wrijf zachtjes over het oppervlak met de doek, waarbij je speciale aandacht besteedt aan hardnekkige vlekken en vuil.

Droogwrijven: Gebruik een schone, droge microvezeldoek om het oppervlak droog te wrijven.

FAQ Ceramic Cleaner

Is de Ceramic Cleaner veilig voor alle soorten Ceramic coating?

Ja, het is veilig voor alle keramische oppervlakken. Het wordt echter aanbevolen om het product eerst te testen op een klein, onopvallend deel van het oppervlak.

Kan ik het gebruiken op andere oppervlakken zoals glas of roestvrij staal?

Hoewel de Ceramic Cleaner is geoptimaliseerd voor keramiek, kan het ook worden gebruikt op andere harde oppervlakken zoals glas en roestvrij staal.

Het is wel aan te raden om schoonmaakproducten te gebruiken die gemaakt zijn voor bijvoorbeeld glas of velgen.