De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Sterrenhemels

Laat uw interieur stralen met een unieke sterrenhemel in uw auto. Met meer dan duizend sterren aan uw hemel geeft u een totaal nieuwe ervaring aan het interieur van uw auto.

Wat is een sterrenhemel?

Wij maken sterrenhemels voor elke toepassing. Droomt u altijd al van een sterrenhemel in uw auto? Of wilt u niets liever dan een sterrenhemel in uw huis? Het is allemaal mogelijk! Alle sterren worden met de hand in de hemel geplaatst. Bij het plaatsen van de sterren wordt extra aandacht besteed aan het afwerken van elke ster, wat ervoor zorgt dat iedere ster uniek is.

Een sterrenhemel geeft een totaal nieuwe beleving aan uw interieur. Zowel voor u als voor iedereen die in de auto zit is het een unieke ervaring. Een sterrenhemel geeft uw auto een bijzonder gevoel en zorgt voor een volledige verandering van uw interieur!

Alle Kleuren

Dimbaar

Twinkeling

Geïntresseerd in een sterrenhemel in uw auto?

auto styling Projecten waar we trots op zijn

Bekijk onze recente projecten

Mogelijkheden

Alle kleuren van de regenboog

De sterren kunnen in iedere kleur van de regenboog worden ingesteld. Van warm wit tot donkerblauw of vurig rood, of toch liever goud. Dit zorgt ervoor dat de sterrenhemel de perfecte kleur heeft voor ieder moment.

Twinkling

De sterren kunnen twinkelen. Dit maakt de sterrenhemel nog specialer!

Dimbaar

De lichtintensiteit van de sterren kan worden aangepast. Dit zorgt ervoor dat de sterren zowel overdag als 's avonds altijd de ideale hoeveelheid licht geven.

Vallende sterren

Phone Control

Customicable

Custumize

Alle sterrenhemels zijn al uniek, maar om het nog unieker te maken is het mogelijk om een persoonlijke boodschap in de hemel te plaatsen, zoals sterrenbeelden, logo’s of vormen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Onderwerp
  • Auto wrappen
  • Paint protection
  • Sterrenhemels
  • Ceramic coating
  • Ramen tinten
  • Anders
0 of 350