De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Mercedes GLE

Gewrapt in Teckwrap nardo grey

Ontketen het buitengewone met ons nieuwste maatwerkmeesterwerk! Geniet van deze prachtige Mercedes GLE, die door ons team is omgetoverd tot een strak wonder. Doordrenkt van de allure van Gloss Nardo Grey straalt deze auto verfijning en uniekheid uit als nooit tevoren.

Maar het gaat niet alleen om de esthetiek; ons maatwerk gaat verder dan de oppervlakte. We hebben deze Mercedes GLE versterkt met een geavanceerde keramische coating, die niet alleen zorgt voor een adembenemend uiterlijk, maar ook voor een duurzame bescherming tegen de elementen. Stelt u zich een glanzende afwerking voor die bestand is tegen vuil, verontreinigingen en UV-stralen, en die met minimale inspanning zijn glanzende charme behoudt.

De matgroene afwerking straalt niet alleen elegantie uit, maar voegt ook een vleugje individualiteit toe aan het toch al prachtige Model Y. De keramische coating zorgt niet alleen voor een glanzend uiterlijk, maar beschermt de auto ook tegen de elementen, waardoor hij op lange termijn onberispelijk blijft.

Een nieuwe uitstraling

Het wrappen van een auto biedt de mogelijkheid om uw voertuig een compleet nieuwe look te geven. Deze Mercedes GLE gewrapt in nardo grijs creëert strakke, moderne uitstraling die perfect past bij dit luxe model. Met keuze uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en diverse afwerkingen, is er altijd een optie die aansluit bij uw stijl. 

Ceramic Coating

Houd uw Mercedes GLE in topconditie met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en optimale bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating zorgt bovendien voor een waterafstotend effect, waardoor het schoonhouden van uw Mercedes GLE een stuk eenvoudiger wordt.

Bekijk meer projecten