De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Paint Protection Film Voor de beste lakbescherming

Xpel Paint Protection Film biedt de ultieme lakbescherming voor uw auto. Bescherm uw autolak tegen steenslag, krassen en slijtage. Met de 'self-healing' eigenschappen blijft uw autolak fabrieksnieuw. Met de Xpel lakbeschermingsfolie kunt u zorgeloos uw auto gebruiken, ongeacht het terrein of de omstandigheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen en vuil, want dankzij Xpel PPF ziet uw lak er altijd als nieuw uit.

De Voordelen van PPF voor uw auto

Houd uw auto in topstaat

U wilt uw auto in topstaat houden, zodat deze er altijd stralend uitziet. Daarom is het belangrijk om deze te beschermen met de beste bescherming op de markt. Door de 'self-healing' eigenschap van de Xpel Paint Protection Film blijft uw autolak krasvrij. Verder beschermt de PPF de autolak tegen UV-straling en verkleuring van de lak. Door schade te voorkomen, blijft uw autolak in topstaat en behoudt uw auto zijn waarde beter.

Geef extra glans of een nieuwe look aan uw auto met Xpel Steath

Xpel Ultimate Plus Paint Protection Film geeft extra glans aan uw autolak, waardoor deze er weer fabrieksnieuw uitziet. Ook is het mogelijk om een matte, satijnen look aan de auto te geven met Xpel STEALTH. Hiermee geeft u uw auto een nieuwe uitstraling, samen met de beste bescherming.

Een totaal nieuwe uitsraling

Bij carwrapping wordt uw auto geheel of gedeeltelijk beplakt met vinylfolie. De folie, of wrapfolie, is beschikbaar in honderden verschillende kleuren en meerdere afwerkingen, zoals hoogglans, mat en zijdeglans.

Zelfherstellend

Kristalhelder

Tien jaar garantie

Geïntresseerd in het beschermen van uw auto?

XPEL Paint Protection Film

Xpel Ultimate Plus Paint Protection Film, ook wel PPF genoemd, is een van de meest geavanceerde lakbeschermfolies op de markt. De vrijwel onzichtbare folie beschermt de autolak tegen alledaagse schade zoals steenslag, krassen en slijtage. Met de elastomeer polyurethaan folie herstellen lichte krassen en swirls vanzelf door de folie licht te verwarmen.


Xpel Paint Protection Film wordt alleen aangebracht door Xpel-erkende installateurs. Onze installateurs zijn getraind en hebben de juiste kennis en ervaring om uw auto de beste bescherming te geven. En met 10 jaar fabrieksgarantie op de PPF zal uw auto voor lange tijd in topstaat zijn. Deze garantie dekt onder andere vergeling, barsten en blaarvorming van de folie.

Verschillende Paint Protection Film

PPF heeft een hoogglanzende afwerking, waardoor uw auto altijd blijft stralen. De Xpel STEALTH PPF geeft de auto een matte, satijnen afwerking. Hierdoor geeft u naast het beschermen van de autolak ook een nieuwe uitstraling aan uw auto.

Welke auto delen kunt u beschermen?

Voor het beschermen van uw auto zijn er verschillende opties. Om uw auto het beste te beschermen, wordt de autolak volledig voorzien van PPF. Een andere optie is om de volledige voorkant van de auto te voorzien van PPF, inclusief de voorbumper, motorkap, voorste spatborden en spiegels. Deze delen zijn het meest gevoelig voor steenslag en krassen. Heeft u specifieke onderdelen die u wilt beschermen? Dat kan natuurlijk ook.

Auto styling Projecten waar we trots op zijn

Bekijk onze recente projecten

Het aanbrengen van de PPF folie

Om de Paint Protection Film goed aan te brengen, wordt er veel aandacht besteed aan het voorbereiden van de auto voordat de PPF wordt aangebracht. Om te beginnen wordt de auto van boven tot onder grondig gewassen in onze wasbox, zodat er geen vuil en zand meer aanwezig is op de auto.

Vervolgens wordt de auto gedetailleerd om de autolak klaar te maken voor de PPF. Indien nodig worden onderdelen gedemonteerd, zoals het kenteken, logo's of typeaanduiding.

De PPF wordt op maat voorgesneden, zodat deze perfect op elk autopaneel past. Hierdoor hoeven wij de folie niet met een mes op de auto te snijden. De PPF wordt met een water- en zeepoplossing aangebracht, waardoor deze nog bewogen kan worden en op zijn plek gelegd kan worden. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat er geen vuil of stof onder de folie terechtkomt en dat de folie goed uitgelijnd is met het paneel. Vervolgens wordt al het water onder de folie uitgewreven.

Nadat de folie is aangebracht op de auto, wordt deze gecontroleerd om te zien of al het water onder de folie is verwijderd en of deze aan onze standaarden voldoet, voordat de klant de auto ophaalt.

Hoelang duurt het aanbrengen van de folie?

Het duurt drie tot vijf dagen om een auto te voorzien van Paint Protection Film. Dit is afhankelijk van de grootte, moeilijkheidsgraad van de auto en welke delen beschermd worden.

Uw Paint Protection Film onderhouden

Het wordt aangeraden om de auto met een washandschoen en hogedrukspuit te wassen. Let hierbij op dat de hogedrukspuit niet te dicht bij de randen van de PPF komt. Verder kan een autoshampoo, zonder wax of sealant, gebruikt worden. Wacht minimaal 1 week na installatie van de PPF voordat u de auto gaat wassen.

Ceramic coating voor uw PPF

Om het onderhouden van uw auto makkelijker te maken, raden wij een ceramic coating aan. De Xpel Fusion Plus ceramic coating zorgt ervoor dat vuil en water minder goed hechten op de auto, waardoor deze makkelijker schoon te maken is. 

PRIJZEN

Front Xpel PPF

VANAF €1700,-

Full Xpel PPF

VANAF €4900,-

Custom Xpel PPF

Op Aanvraag

Veelgestelde vragen over PPF folie

Wat is Paint Protection Film?

Paint Protection Film, ook wel PPF genoemd, is een doorzichtige, zelfherstellende lakbescherming folie die word aangebracht op de autolak om deze te beschermen tegen alledaagse schade zoals steenslag, krassen en slijtage. 

Is PPF zichtbaar op de auto?

De Xpel Ultimate Plus Paint Protection Film heeft een spiegelgladde, heldere finish. Wanneer de PPF is aangebracht geeft het geen waarneembaar verschil tussen de folie en de autolak. Hierdoor is het mogelijk om de auto deels te voorzien van PPF, bijvoorbeeld alleen de neus van de auto. Er zal dan geen waarneembaar kleurverschil zijn met de rest van de auto.


Omdat PPF een minder vormbare folie is dan bijvoorbeeld een wrap folie zullen sommige autopanelen in meerdere delen gelegd moeten worden of word de folie niet volledig om de rand gelegd. Dit is het enige moment waar PPF  'zichtbaar' is. De PPF word in sommige gevallen strak tegen de rand aangelegd, in plaats van om de rand.


Onderdelen zoals logo's, type aanduiding en sierlijsten die op de lak zitten worden voor het aanbrengen van de PPF verwijderd. Dit zorgt voor een onzichtbare finish op deze delen. Achteraf worden deze onderdelen uiteraard weer terug gemonteerd.

In hoeverre beschermt PPF de lak van mijn auto tegen schade?

Paint Protection Film is een elastomeer polyurethaan en herstelt lichte krassen en swirls vanzelf door de folie licht te verwarmen. Door de auto in de zon te zetten zal de PPF zich zelf weer 'genezen' waardoor de auto blijft stralen.


De PPF zal de autolak beschermen tegen steenslag en heftige krassen. Dit kan wel permanente schade aanbrengen aan de PPF, als dit het geval is kan de PPF vervangen worden zonder de autolak te beschadigen. 


Jammer genoeg zal PPF de auto niet beschermen tegen deuken. In veel gevallen zal de lak niet beschadigd zijn waardoor de schaden goed te repareren is door uitdeuken zonder te spuiten. 

Geeft PPF een glanzende afwerking aan mijn auto?

Xpel Ultimate Plus Paint Protection Film heeft een hoogglanzende afwerking. De PPF zal niet vergelen, vlekken of verkleuren waardoor het de autolak voor lange tijd zal beschermen.

Xpel Ultimate Plus STEALT Paint Protection Film geeft de autolak een matte, satin look. Hierdoor transformeert de auto van een standaard hoogglanzende lak naar een matte, satin look. Deze PPF is ook geschikt als de autolak al origineel een matte afwerking heeft.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken kan op verschillende manieren:

- Een E-mail sturen naar: info@dewrapwereld.nl
- Een WhatsApp bericht sturen naar: 06 38 36 82 37
- Bellen naar: 06 38 36 82 37
- Het contact formulier hieronder invullen

Natuurlijk kan u ook langskomen op de Valeton 7b in Zaltbommel.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Onderwerp
  • Auto wrappen
  • Paint protection
  • Sterrenhemels
  • Ceramic coating
  • Ramen tinten
  • Anders
0 of 350