De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Tesla Model Y

Beschermd met Xpel Paint Protection

Transformeer uw Tesla Model Y in een meesterwerk met onze deskundige aanpassingsdiensten!  We hebben innovatie naar een hoger niveau getild door deze schoonheid uit te rusten met XPEL Paint Protection, zodat uw auto onberispelijk blijft tegen de elementen. Beschermd tegen steenslag, insecten en barre weersomstandigheden, zal uw Tesla jarenlang zijn showroomglans behouden.
Maar dat is nog niet alles: we hebben een hoogwaardige keramische coating toegevoegd voor een ongeëvenaarde afwerking en langdurige glans. Ervaar een gladder, glanzender oppervlak dat vuil afstoot en de strakke esthetiek van de auto verbetert. Naast de visuele aantrekkingskracht bieden onze aanpassingen ook een beschermende laag, waardoor de verkoopwaarde van uw investering behouden blijft. Rijd vol vertrouwen, wetende dat uw Tesla niet alleen een blikvanger is, maar ook wordt beschermd door de allernieuwste technologie. Verbeter uw rit met ons, waar stijl en inhoud samenkomen. 

De ultieme bescherming

Xpel paint protection film biedt de ultieme lakbescherming voor de Tesla Model Y. Bescherm de lak van uw auto tegen steenslag, krassen en UV-straling. De 'onzichtbare' folie is na installatie niet te zien op de lak. Dankzij de "self healing" eigenschappen blijft de lak van de Tesla Model Y er als nieuw uitzien, alsof deze net uit de fabriek komt.

Ceramic Coating

Houd de Tesla Model Y schoon met de ceramic coating van Xpel. Geeft uw auto extra glans en langdurige bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating biedt een waterafstotend effect, waardoor het onderhoud en schoonhouden van uw Tesla Model Y een stuk eenvoudiger wordt.

Bekijk meer projecten