De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Tesla Wrappen

Je Tesla wrappen biedt ook extra voordelen, zoals het verminderen van de kans op krassen en steenslag. Daarnaast is het een mooie manier om je Tesla tijdelijk aan te passen voor degenen die van variatie houden zonder permanente veranderingen aan te brengen. Het verwijderen van de wrapfolie van je Tesla laat de oorspronkelijke lak namelijk volledig in orde. Waardoor de auto zijn waarde behoudt. Kijk hier als je meer wilt weten over alle aspecten en de voordelen van auto wrappen

Een Tesla wrappen

Wat is het wrappen van uw Tesla

Het laten wrappen van een Tesla is populair omdat het kan worden gebruikt om het uiterlijk van uw Tesla te veranderen en de originele lak te beschermen. Bij carwrapping wordt uw Tesla geheel of gedeeltelijk beplakt met vinylfolie. De folie, of wrapfolie, is beschikbaar in honderden verschillende kleuren en meerdere afwerkingen, zoals hoogglans, mat en zijdeglans. 

Wat kost een Tesla Wrappen?

De kosten voor het wrappen van een Tesla hangt af van een paar factoren. Het belangrijkste is welk model Tesla het is, een Tesla model 3 is namelijk kleiner dan een Tesla model S waardoor er minder wrapfolie nodig is om deze te wrappen. Veder is het materiaal nog van invloed van de kosten voor het wrappen van een Tesla. 

Voor extra uitleg over de kosten van het wrappen van een auto klik hier onder.

Oneindige Mogelijkheden

Hoogwaardig Materiaal

Lange Levensduur

VErschillende wrapfolies voor uw Tesla

Voor het wrappen van uw Tesla zijn er oneindig veel mogelijkheden. Of u nu een totaal nieuwe uitstraling aan uw Tesla wilt geven of wat accenten wilt toevoegen om uw Tesla uniek te maken.

Met professionele installateurs die hoogwaardige materialen gebruiken, kan het wrappen van je Tesla een indrukwekkende transformatie opleveren die de persoonlijkheid en stijl van de eigenaar weerspiegelt.

Hoge kwaliteit materiaal

Bij De Wrap Wereld wordt alleen gebruikgemaakt van hoogwaardige wrapfolies, zoals Avery Dennison, 3M, KPMF, Inozetek en Teckwrap. Hiermee kunnen wij uw Tesla volgens onze hoge standaarden wrappen en krijgt u het beste resultaat. Duurdere wrapfolies blijven in vergelijking met 'budget'-folies langer mooi en zitten beter. Zo is er minder kans op loslaten of bellen. Verder bieden merken als Teckwrap en Inozetek supergloss-wrap met een echte 'paint-like' finish.

Geïntresseerd in het wrappen van uw Tesla?

Auto styling projecten waar we trots op zijn!

Bekijk onze recente projecten

Bescherm uw tesla met PPF

Houd uw Tesla in topstaat

U wilt uw Tesla in topstaat houden, zodat deze er altijd stralend uitziet. Daarom is het belangrijk om deze te beschermen met de beste bescherming op de markt. Door de 'self-healing' eigenschap van de Xpel Paint Protection Film blijft uw autolak krasvrij. Verder beschermt de PPF de autolak tegen UV-straling en verkleuring van de lak. Door schade te voorkomen, blijft uw autolak in topstaat en behoudt uw Tesla zijn waarde beter. Veder beschermt de PPF de autolak tegen UV-straling en verkleuring van de lak

Geef extra glans of een nieuwe look aan uw Tesla met Xpel Steath

Xpel Ultimate Plus Paint Protection Film geeft extra glans aan uw autolak, waardoor deze er weer fabrieksnieuw uitziet. Ook is het mogelijk om een matte, satijnen look aan de Tesla te geven met Xpel STEALTH. Hiermee geeft u uw Tesla een nieuwe uitstraling, samen met de beste bescherming.


Ceramic Coating voor uw Tesla

Een keramische coating is een beschermende laag die op uw Tesla wordt aangebracht. Het maakt gebruik van nanokeramische deeltjes die zich chemisch binden aan de autolak, wrapfolie of PPF, waardoor een duurzame en langdurige barrière ontstaat.

Het belangrijkste effect van een keramische coating is het vermogen om superieure bescherming te bieden aan uw Tesla. Het vormt een schild tegen verschillende omgevingsverontreinigingen, zoals UV-stralen, vogelpoep, vuil en chemicaliën. Deze bescherming helpt voorkomen dat uw autolak of wrap na verloop van tijd vervaagt.


Een ander opvallend effect van een keramische coating zijn de hydrofobe eigenschappen. Dit betekent dat het water en andere vloeistoffen van het oppervlak van de Tesla afstoot. Wanneer water in contact komt met een Tesla met een keramische coating, vormt het zich tot parels en rolt het gemakkelijk af, waarbij het vuil en vuil meeneemt. Dit hydrofobe effect maakt het gemakkelijker om de Tesla schoon te maken en vermindert de vorming van watervlekken.

Veel gestelde vragen over Tesla wrappen

Wat is wrappen voor uw Tesla?

Auto wrappen is het beplakken van uw Tesla met een speciale folie, wrapfolie. Deze wrapfolie flexibel, vormbaar en zelfklevend waardoor de gehele Tesla ingepakt kan worden. Wrapfolie is in honderden kleuren verkrijgbaar met verschillende afwerkingen zoals hoogglans, zijdeglans, matte en metallic. Wrapfolie kan later, zonder de autolak te beschadigen, verwijderd worden.

Wat is het verschil tussen het wrappen en PPF van uw Tesla?

PPF staat voor 'Paint Protection Film' en is net als wrapfolie een flexibel, vormbaar en zelfklevend folie. Het verschil tussen wrappen en PPF is dat PPF de huidige autolak beschermd tegen steenslag, krassen en UV-straling, waarbij wrappen je de auto een andere uitstraling geeft.

Wat beïnvloedt de prijs van een Tesla wrap?

De kosten voor het wrappen van een auto is afhankelijk van een paar factoren. De grote en complexiteit van de auto hebben het meeste invloed op de prijs van het wrappen van een auto. Zo is een grote SUV meer wrapfolie nodig en is dus duurder dan een sedan.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Onderwerp
  • Auto wrappen
  • Paint protection
  • Sterrenhemels
  • Ceramic coating
  • Ramen tinten
  • Anders
0 of 350