De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Audi RSQ8

Gewrapt in Gunmetal grey

Onthulling van ons nieuwste meesterwerk: de Audi RSQ8, getransformeerd in een slanke symfonie van verfijning en kracht! Ons team heeft deze schoonheid in een betoverende matte gunmetal grey gewrapt, waardoor de aanwezigheid naar een ongeëvenaard niveau van elegantie wordt getild. De koplampen zijn veder getint om de stijl te verfijnen.

Maar daar stopten we niet: deze luxe auto is versterkt met een zorgvuldig aangebrachte keramische coating, die een duurzame bescherming garandeert. Elke ronding en contour vertelt een verhaal van precisie en passie, waardoor de essentie van individualiteit in auto-ontwerp naar voren komt. 

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten