De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

lamborghini urus

Gewrapt in Teckwrap bond gold

Ontketen het toppunt met ons nieuwste werk! De getransformeerde Lamborghini Urus, nu gewrapt in een betoverende matgouden wrap dat ongeëvenaarde verfijning uitstraalt. Deze wrap trekt niet alleen de aandacht, maar is ook beschermd met keramische coating, die bij elke kilometer een blijvende schoonheid garandeert.

Stap binnen in dit auto wonder en ontdek een hemelse ervaring onder de sterrenhemel, waardoor het rijgevoel naar hemelse hoogten wordt getild. De aanpassingen dat we voor deze Lamborghini Urus zijn aangegaan, is een symfonie van stijl en inhoud, waarbij elk detail boekdelen spreekt. Van de oogverblindende matgouden afwerking die de aandacht vraagt tot de beschermening van de keramische coating.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Een nieuwe beleving aan het interiur

Geef uw auto een unieke beleving met een op maat gemaakte sterrenhemel. Een sterrenhemel geeft een totale nieuwe beleving aan uw interieur. Voor zowel u als iedereen die in de auto zit is het een totale beleving. Een sterrenhemel geeft uw auto een uniek gevoel en voelt als een complete verandering van uw interieur!

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten