De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Mercedes A classe

Gewrapt in Matte gunmetal grey

Ontketen de individualiteit van uw auto met onze voortreffelijke aanpassingen! Geniet van deze getransformeerde Mercedes A-Klasse een meesterwerk dat nu is voorzien van een prachtige Matte gunmetal grey wrap, waardoor de stijl naar nieuwe hoogten wordt getild. Maar daar houdt de magie niet op: we hebben luxe naar een hoger niveau getild met een sterdakhemel, waarmee u in ongeëvenaarde elegantie onder de nachtelijke hemel kunt cruisen.

Ons nauwgezette vakmanschap zorgt niet alleen voor een verandering in uiterlijk, maar ook voor een sprong in verfijning. De matte afwerking voegt niet alleen een vleugje moderniteit toe, maar biedt ook een beschermlaag voor uw kostbare bezit. De sterdakhemel daarentegen transformeert uw rijervaring in een hemelse reis, waarbij comfort naadloos met esthetiek wordt gecombineerd. 

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Een nieuwe beleving aan het interiur

Geef uw auto een unieke beleving met een op maat gemaakte sterrenhemel. Een sterrenhemel geeft een totale nieuwe beleving aan uw interieur. Voor zowel u als iedereen die in de auto zit is het een totale beleving. Een sterrenhemel geeft uw auto een uniek gevoel en voelt als een complete verandering van uw interieur!

Bekijk meer projecten