De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Mercedes GT

Gewrapt in Viper Green

Ontketen het buitengewone met ons nieuwste maatwerkmeesterwerk! Aanschouw de getransformeerde Mercedes GT63 AMG, nu een boeiende symfonie van kracht en stijl. Ons team wraped deze snelheidsduivel nauwgezet in een betoverende groene tint, waardoor hij op elke hoek de aandacht trek. Maar daar stopt de transformatie niet: we hebben ook een geavanceerde keramische coating aangebracht, die niet alleen voor esthetiek, maar ook voor langdurige bescherming zorgt.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten