De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Porsche GT3

Beschermd met Xpel Paint Protection

Ontketen het volledige potentieel van uitmuntende auto's! Aanschouw de  transformatie van deze Porsche GT3 RS3, waar prestatie en bescherming samenkomen. We hebben de allure verhoogd met een zorgvuldige aanpak, door de geavanceerde Xpel Paint Protection toe te passen voor een schild dat zich verdedigt tegen de elementen, zodat de uitstraling de tand des tijds doorstaat.

Maar dat is nog niet alles: we zijn nog een stap verder gegaan met een hoogwaardige keramische coating, die zowel de esthetiek als de duurzaamheid verbetert. Stel je een glanzend meesterwerk voor, klaar om de wegen te veroveren met een ongeëvenaarde schittering. Bij ons maatwerk gaat het niet alleen om esthetiek; het is een streven naar een lange levensduur, veerkracht en een ongeëvenaarde rijervaring.

De ultieme bescherming

Xpel paint protection film geeft de ultieme lakbescherming voor uw auto. Bescherm uw autolak tegen steenslag, krassen en UV-straling. De 'onzichtbare' folie is na de instaltie niet zichtbaar op de lak. Met de "self healing" eigenschappen blijft uw autolak fabrieksnieuw.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten