De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Range Rover Sport

Gewrapt in KPMF Magnetic Black

Onthulling van het toppunt van autoluxe met ons nieuwste maatwerkmeesterwerk! Aanschouw de verbluffende transformatie van een Range Rover Sport, nu gehuld in de allure van KPMF Magnetic Black. Onze deskundige aanpak gaat verder dan esthetiek, omdat we deze schoonheid hebben versterkt met een hoogwaardige keramische coating, die niet alleen zorgt voor een opvallend uiterlijk, maar ook voor een ongeëvenaarde bescherming tegen de elementen.

Ervaar de combinatie van stijl en functionaliteit, want elke ronding van deze Range Rover weerspiegelt nauwgezet vakmanschap. De Magnetic Black wrap straalt verfijning uit, terwijl de keramische coating fungeert als een onzichtbaar schild en de wrap beschermt tegen de ontberingen van het dagelijks leven. 

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten