De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

VOlkswagen ID Buzz

Gewrapt in 3m caramel luster

Geef je ogen de kost met deze verbluffende Id Buzz, getransformeerd in een met de 3M Caramel Luster wrap! Ons team heeft hun magie ingezet en deze schoonheid omhuld met een weelderige karameltint die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een nieuwe standaard zet voor auto-elegantie. Van strakke stadsstraten tot kronkelende landweggetjes: deze op maat gemaakte Id Buzz combineert moeiteloos stijl en innovatie.

Maar dat is nog niet alles: naast de opvallende esthetiek verbetert ons maatwerk meer dan alleen het uiterlijk. Ervaar het voordeel van gepersonaliseerde perfectie met een wrap die niet alleen uw voertuig beschermt, maar ook een unieke laag aan uw reis toevoegt. Verbeter uw rit en maak een statement, waar u ook gaat. Dit is meer dan alleen een auto; het is een op maat gemaakte uitdrukking van individualiteit.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Bekijk meer projecten