De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Aston Martin Vantage

Gewrapt in Teckwrap supreme reD

& 3m sky blue

Aanschouw de verbluffende metamorfose van twee Aston Martin Vantage. Ons team werkten hun magie uit en omhulden deze prachtige machines in een boeiend kleurenschema in 3M Gloss sky Blue en Teckwrap Gloss supreme Red. Deze strakke wraps herdefiniëren niet alleen de buitenkant, maar dienen ook als een bewijs van individualiteit en verfijning.

Maar dat is nog niet alles: we hebben de extra stap gezet om een lange levensduur en glans te garanderen. Een zorgvuldige toepassing van een keramische coating beschermt deze Aston Martins nu en biedt bescherming die verder gaat dan normaal. Het resultaat? Een harmonieuze mix van stijl en functionaliteit, waarbij elke ronding een verhaal vertelt van personalisatie en aandacht voor detail.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten