De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Audi Q3

Gewrapt in 3m matte charcoal metallic

We presenteren onze nieuwste meesterwerken: de twee Audi Q3's, getransformeerd in rollende kunstwerken. Doordrenkt van de betoverende allure van de 3m matte charcoal metallic wrap, herdefiniëren deze voertuigen elegantie op straat.

Ons team heeft elke Q3 zorgvuldig gewrapt, waardoor een naadloze, hoogwaardige afwerking wordt gegarandeerd die niet alleen beschermt, maar ook de esthetische aantrekkingskracht verhoogt. De matte charcoal straalt een subtiel maar krachtig charisma uit, vangt elke glinstering van het zonlicht op en trekt de aandacht, waar ze ook rondlopen.

Maar dat is nog niet alles: deze Q3's beschikken over persoonlijke accenten, afgestemd op de specifieke voorkeuren van hun eigenaren. Van de getinte lampen tot de rode remklauwen, deze accenten weerspiegelt de unieke visie van onze klanten. 

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Bekijk meer projecten