De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Audi R8

Gewrapt in 3m sky blue

Ons nieuwste meesterwerk, de Audi R8, getransformeerd in een betoverende visie van gestroomlijnde verfijning. Ons team heeft deze schoonheid gehuld in een boeiende, glanzend 3m gloss sky blue wrap, die de aandacht trekt bij elke glanzende reflectie. 

Maar dat is nog niet alles: we hebben ons uiterste best gedaan om een langdurige glans te garanderen door een beschermende keramische coating aan te brengen, waardoor de betoverende afwerking wordt beschermd tegen de elementen en de showroomwaardige glans behouden blijft.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten