De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Audi TT

Gewrapt in GLoss light Green

Geniet van ons nieuwste meesterwerk: een adembenemende transformatie van een Audi TT. Gewrapt in een betoverende, 3M Gloss light green wrap is deze schoonheid een bewijs van persoonlijke perfectie. De levendige tint springt niet alleen in het oog, maar zet een nieuwe standaard voor stijl.

Maar dat is nog niet alles: we gingen nog een stap verder door een beschermende laag keramische coating toe te voegen, waardoor deze knaller net zo onberispelijk blijft als de dag waarop hij onze werkplaats verliet.

Van de strakke rondingen tot de onberispelijke afwerking: deze Audi TT straalt individualiteit uit. Ons maatwerk verbetert niet alleen de esthetiek; het is een viering van autokunstenaarschap. 

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten