De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

BMW i4

Beschermd met Xpel Stealth paint protection

Ons nieuwste meesterwerk, dat luxe omzet in kunstzinnigheid, bestaat uit een BMW i4 die is verheven tot ongeëvenaarde hoogten van verfijning. Dompel jezelf onder in uitmuntende auto's terwijl we de nauwgezette aanpassingen onthullen die aan deze schoonheid zijn verleend. Onze vakmensen hebben geen detail gespaard en de onberispelijke afwerking beschermd met XPEL Stealth Paint Protection Film voor een ondoordringbare bescherming tegen de elementen.

Maar daar stopten we niet. Om het ethos van eeuwige schittering te omarmen, werd een stralende keramische coating aangebracht, die zorgde voor een eeuwige glans en een vuil afstotende laag. 

De ultieme bescherming

Xpel paint protection film geeft de ultieme lakbescherming voor uw auto. Bescherm uw autolak tegen steenslag, krassen en UV-straling. De 'onzichtbare' folie is na de instaltie niet zichtbaar op de lak. Met de "self healing" eigenschappen blijft uw autolak fabrieksnieuw.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten