De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Mercedes G Classe

Gewrapt in Chalk White

Aanschouw de getransformeerde Mercedes G-Klasse, nu getooid in een strakke Gloss Chalk White. Elke bocht en contour straalt nu verfijning uit en elke rit wordt een belevenis. Reis met de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Het is meer dan maatwerk; het is een streven naar uitmuntendheid. Ervaar de combinatie van luxe en veerkracht bij elke kilometer. Uw auto, opnieuw gedefinieerd. 

Onze keramische coating voegt een onzichtbaar schild toe en biedt ongeëvenaarde bescherming tegen de elementen. Zeg vaarwel tegen zorgen over wegresten en barre weersomstandigheden. Dit is niet zomaar een make-over; het is een waarborg voor uw investering.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten