De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Mercedes GT 

Gewrapt in 3m Satin Gold Dust

Ontketen het buitengewone met onze nieuwste aanpassingen aan de Mercedes GT63 AMG!  Doordrenkt van verfijning heeft deze krachtpatser een betoverende transformatie ondergaan. De slanke, satijn zwarte wrap verhoogt de esthetische aantrekkingskracht.

We zijn een stap verder gegaan door een geavanceerde keramische coating aan te brengen, die zorgt voor een langdurige glans. En voor een vleugje hemelse elegantie kunt u de hemelbekleding in het sterrendak aanschouwen, een op maat gemaakt kenmerk dat van elke rit een hemelse reis maakt.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Een nieuwe beleving aan het interiur

Geef uw auto een unieke beleving met een op maat gemaakte sterrenhemel. Een sterrenhemel geeft een totale nieuwe beleving aan uw interieur. Voor zowel u als iedereen die in de auto zit is het een totale beleving. Een sterrenhemel geeft uw auto een uniek gevoel en voelt als een complete verandering van uw interieur!

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten