De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Porsche 911 Carrera

Gewrapt in 3m light blue

Aanschouw de getransformeerde Porsche 911, een waar icoon herboren in een verbluffende Gloss Blue wrap die vanuit elke hoek de aandacht trekt. Ons team heeft deze schoonheid op maat gemaakt om een unieke identiteit te omarmen, waardoor deze zich onderscheidt van het gewone.

Maar daar houdt de transformatie niet op: we hebben een extra stap gezet door een lange levensduur en glans te garanderen met een zorgvuldig aangebrachte keramische coating, die ongeëvenaarde bescherming biedt tegen de elementen. Van de strakke rondingen tot de levendige wrap: elk detail is een bewijs van ons streven naar uitmuntendheid.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten