De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Porsche Turbo S

Beschermd met Xpel Paint Protection

Aanschouw de strakke elegantie van deze Porsche Turbo S, naar nieuwe hoogten getild door ons nauwgezette maatwerk. We hebben hem in het pantser van Xpel Paint Protection beschermd, zodat zijn schoonheid de tand des tijds kan doorstaan. De glanzende afwerking gaat verder dan huiddiep: een keramische coating voegt een extra glanslaag toe, zorgt voor een ongeëvenaarde glans en beschermt tegen de elementen.

Deze verbeteringen zijn niet alleen een visueel spektakel, maar spreken ook over een lange levensduur en prestaties. De Xpel-bescherming vormt een onzichtbaar schild en beschermt uw investering tegen wegresten en gevaren voor het milieu. Ondertussen intensiveert de keramische coating niet alleen de glans, maar maakt het onderhoud ook een fluitje van een cent en is het bestand tegen vuil en verontreinigingen.

De ultieme bescherming

Xpel paint protection film geeft de ultieme lakbescherming voor uw auto. Bescherm uw autolak tegen steenslag, krassen en UV-straling. De 'onzichtbare' folie is na de instaltie niet zichtbaar op de lak. Met de "self healing" eigenschappen blijft uw autolak fabrieksnieuw.

Bekijk meer projecten