De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Range Rover Velar 

Gewrapt in High Gloss Black

Aanschouw ons gestroomlijnd meesterwerk met onze nieuwste aanpassingen aan een Range Rover Velar!  Wees getuige van het toppunt van verfijning, want we hebben deze schoonheid feilloos in een glanzende zwarte kleur gewrapt, waardoor ze een ongeëvenaarde uitstraling krijgt die in elke straat de aandacht trekt. Maar het gaat niet alleen om de esthetiek: we hebben een stap verder gezet door een hoogwaardige keramische coating aan te brengen die een duurzame bescherming tegen de elementen garandeert.

Ervaar de voordelen uit de eerste hand: niet alleen straalt de glanzende zwarte afwerking een tijdloze elegantie uit, maar de keramische coating voegt een verdedigingslaag toe en beschermt uw voertuig tegen UV-stralen, wegverontreinigingen en barre weersomstandigheden. Zeg vaarwel tegen veelvuldig harsen en hallo tegen een langdurige, showroomwaardige glans! Verbeter uw rijervaring met een gepersonaliseerde Range Rover Velar die stijl en functionaliteit naadloos combineert. Rijd met vertrouwen en val op met stijl. 

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten