De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Tesla Model 3

Gewrapt in Teckwrap Mossy Green

Aanschouw de gestroomlijnde transformatie terwijl we deze schoonheid wrappen in een betoverend Mossy groen, dat overal de aandacht trekt. Maar het gaat niet alleen om de esthetiek: onze geavanceerde keramische coating voegt een beschermingslaag toe, waardoor uw Tesla jarenlang een baken van schittering blijft.
Ervaar de synergie van stijl en inhoud, aangezien de glanzende afwerking niet alleen de toeschouwers boeit, maar uw auto ook tegen de elementen beschermt. Zeg vaarwel tegen UV-schade en verontreinigingen, ons maatwerk is niet alleen een visuele upgrade; het is een investering in de levensduur van uw voertuig.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten