De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Tesla Model Y

gewrapt in ice Blue

Geef uw ogen de kost met deze prachtige Tesla Model Y, nu gehuld in een boeiende ice Blue wrap niet alleen de aandacht trekt, maar ook uw unieke stijl weerspiegelt. We gaan verder dan esthetiek ons deskundige team garandeert de lange levensduur van uw voertuig door een zorgvuldige keramische coating aan te brengen, die bescherming biedt tegen de elementen en die onberispelijke afwerking behoudt. 

Ontdek uit de eerste hand de voordelen van onze aanpassingen: een opvallende buitenkant, verhoogde bescherming tegen slijtage en een blijvende glans die boekdelen spreekt. Verbeter uw rijervaring met een vleugje individualiteit en vakmanschap. Rijd met vertrouwen, wetende dat uw auto niet alleen is aangepast op uiterlijk, maar ook op het gebied van veerkracht. Benut het volledige potentieel van uw voertuig en laat bij elke bocht een blijvende indruk achter.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten