De Wrap Wereld Logo
De Wrap Wereld Logo

Tesla model y

Gewrapt in 3M Matte pine green

Ons team heeft deze Tesla Model Y omgetoverend met de 3m Matte Pine Green wrap. Maar dat is nog niet alles: we hebben een stapje extra gezet door Xpel ceramic coating aan te brengen voor ongeëvenaarde bescherming en het gemak van het onderhoud van de wrap. Deze Tesla heeft nu een strak en uniek uiterlijk en trekt overal de aandacht.

De matgroene afwerking straalt niet alleen elegantie uit, maar voegt ook een vleugje individualiteit toe aan het toch al prachtige Model Y. De keramische coating zorgt niet alleen voor een glanzend uiterlijk, maar beschermt de auto ook tegen de elementen, waardoor hij op lange termijn onberispelijk blijft.

Een nieuwe uitstraling

Auto wrappen geeft de mogelijkheid uw auto een totaal nieuwe uitstraling te geven. Met keuzen uit honderden verschillende kleuren wrapfolies en meerdere afwerkingen is er altijd iets voor uw auto. Veder biedt wrap een bescherming voor de autolak en kan het zonder schade te geven verwijderd worden.

Ceramic Coating

Hou uw autowrap, paint protection film en autolak schoon met de ceramic coating van Xpel. Geef uw auto extra glans en bescherming tegen UV-straling, milieuvervuilende stoffen en insectenzuren. De ceramic coating geeft een waterafstotend effect waardoor het schoonhouden van uw auto makkelijker is.

Bekijk meer projecten